Ga naar de inhoud

Zelfoogst

Kom zelf plukken

Je komt je groenten zelf  op het veld, in de tunnel en serre oogsten. Het principe is heel eenvoudig.

Wij zaaien, planten en onderhouden de groenten. Jij komt ze oogsten. Rechtstreeks van op het veld in je bord. Verser kan niet!

Je bent 7 dagen op 7 welkom op het veld om groenten te komen oogsten. Een infobord en vlaggen op het veld vertellen je welke groenten oogstklaar zijn. We houden je ook per mail op de hoogte. Je komt langs, vult je boodschappentas, en rijdt of wandelt even later met een mooie oogst weer weg.

Belangrijk: inschrijven voor de zelfoogst doe je met alle inwonende gezinsleden samen, en tot het einde van het oogstjaar. Het oogstjaar loopt van 1 april tot 31 maart.

Voor het seizoen 2024-2025 krijgen de huidige zelfoogstleden voorrang. Nieuwe leden krijgen vanaf februari de kans om in te schrijven.

Wil je er graag volgend jaar bij zijn? Stuur dan een mail naar annelies@tschaaphof.be en we houden je op de hoogte voor de inschrijvingen voor het volgend seizoen dat start op 1 april 2024.

PRIJS

Een volwassen oogstaandeel kost 422,5 euro op jaarbasis per volwassene, incl 6% btw. 

Kinderen tot en met 5 jaar kunnen gratis deelnemen. Vanaf 6 jaar kost een oogstaandeel voor kinderen  17,4 euro x de  leeftijd van het kind bij de start van het oogstjaar. Vanaf 18 jaar wordt een volledig oogstaandeel aangerekend. Dit geldt voor  de eerste 2 kinderen. Het derde kind van een gezin betaalt halve prijs. Het vierde kind eet gratis mee. 

Vragen over de zelfoogst? Contacteer annelies@tschaaphof.be