Ga naar de inhoud

Giften

Je kan ons op 2 manieren steunen! Via onze nieuwe projectrekening of door te helpen ons sociaal fonds te laten groeien. Meer info, zie hieronder!

We zijn heel blij te mogen aankondigen dat we vanaf 1/12/2023 mogen gebruik maken van een projectrekening via de Koning Boudewijnstichting! De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan ons project. De giften vanaf 40 € per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art.145/33 WIB).

Je mag storten op de projectrekening, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting,

  • op rekening BE10 0000 0000 0404
  • BIC: BPOTBEB1
  • met vermelding van volgende verplichte gestructureerde mededeling: 623/3840/70094!!
  • LET OP: als een gift rechtstreeks naar onze persoonlijke rekening van de vzw wordt overgemaakt of niet voorzien is van deze gestructureerde mededeling kan het niet fiscaal aftrekbaar zijn!
  • of gebruik volgende link: https://donate.kbs-frb.be/actions/PRA-Groeisels?lang=nl_NL

De giften die op deze rekening worden overgemaakt zullen worden gebruikt voor de aankoop van werkmateriaal en inrichtingskosten.

Heel erg bedankt alvast voor jullie waardevolle steun!

SOCIAAL FONDS

We bouwen ook aan een sociaal fonds om deelnemers die het minder breed hebben te ondersteunen door een deel van hun zorgkost over te nemen, zodat echt iedereen bij ons kan aankloppen en Groeisels een echt inclusief verhaal wordt! Steun je graag ons sociaal fonds dan kan je een bedrag naar keuze overschrijven naar onze persoonlijke rekening (let op: dit is niet fiscaal aftrekbaar!): BE59 1030 6147 4426 VZW Groeisels, met duidelijke vermelding ‘sociaal fonds’. Wil je ons graag steunen als vereniging, serviceclub, … vraag gerust een rondleiding aan of kom een dagje meewerken samen met onze deelnemers op de boerderij om zo helemaal voeling te krijgen met wat we doen.