Meteen naar de inhoud

Blog – Wat bloeit er op Groeisels?

Zomer 2023

Zomer 2023

Deze zomer broeide er van alles… ideeën durfden opborrelen, fijne collega’s werden gevonden… Na jaren op vrijwillige basis jongeren op gevangen te hebben door Tine werd de goesting te groot en hadden we graag een echt zorgprojecht op ’t Schaaphof uit de grond gestampt. De eerste zaadjes werden gepland!

20 april 2023
We gingen ons project gaan voorstellen op de Projectbeurs van Regiokracht in Deinze (bij Aluvision). Daar konden de bedrijven die ons bedrag (die we hopelijk zullen binnen halen) gaan verdubbelen, kennismaken met alle projecten uit deze regio. Ook de burgemeester van Deinze was van de partij! We maakten zelf ook kennis met interessante projecten van onze buren. We kwamen zelf al in Het Nieuwsblad: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230421_95302147, steunen kan nog via https://projecten.streekfondsoostvlaanderen.be/nl-NL/project/zaadjes-voor-zorgboerderij-groeisels

Dank je!

23 april 2023
Het is zover!! Onze crowdfunding gaat van start! Zo ongelofelijk spannend ….
https://projecten.streekfondsoostvlaanderen.be/nl-NL/project/zaadjes-voor-zorgboerderij-groeisels

12 mei 2023

Ongelofelijk maar waar… Ons doelbedrag is al bereikt! Wat zijn we dankbaar voor elk zaadje die gestort werd… Jullie zijn de max!

30 mei 2023
Het 6e jaar van het Viso (opleiding Grafische vormgeving) heeft zich de voorbije maanden mogen bezig houden met het maken van een logo voor ons project Groeisels! Wat zijn wij hen ongelofelijk dankbaar en wat zijn wij blij met het resultaat. Heel erg bedankt voor jullie werk en enthousiasme!

16 juni 2023
Ook onze deelnemers groeien gaande weg… Fijn om te zien dat iedereen zijn plekje vindt bij ons en we samen mooi werk verrichten!

juni 2023
Voor we de zomer ingingen organiseerden we evaluaties met onze deelnemers. Om onszelf en onze werking even in vraag te kunnen stellen, maar ook een moment om te kijken naar hoe de deelnemer de afgelopen periode heeft ervaren en een blik op (nieuwe) doelstellingen voor onze heropstart 24 augustus! En er werd gevierd en bedankt! Kaï trakteerde ons op allerlei lekkers, Anke verraste ons met een spontane ontroerende recensie en alle deelnemers kregen een mooie herinnering mee naar huis. Bedankt voor jullie enthousiasme, jullie aangename aanwezigheid en hulp!

“Annelies, Tine en Dirk, Jullie project is zo mooi en kwam voor mij op een moment waarop ik dacht: ik wil warmte en sociaal contact rondom mij en bezig zijn met mijn handen in de natuur. Ik ben jullie super dankbaar dat jullie me hebben kunnen geven waar ik zo hard op zoek naar was. Ik draag jullie zo’n warm hart toe. En ik hoop in de toekomst blijvend iets te kunnen betekenen voor de (zorg)boerderij. Omdat jullie helpende handen nodig hebben, maar ook gewoon omdat ik dat nodig heb 😉 Liefs Anke

1 september 2023

Na een deugddoende zomer mochten we vandaag een cadeau ontvangen van de Koning Boudewijnstichting (Streekfonds): het machtige bedrag van 11.532 EURO werd overgeschreven!!

Onze sponsors, vrienden en familie: eeuwige dank wordt naar jullie uitgestuurd!

We gingen onmiddellijk gaan shoppen bij Van Wiemeersch in Sleidinge, waar we ook nog eens een hele mooie korting kregen… dank je wel Koen!

7 oktober 2023 openen we voor het eerst onze deuren!! Allen welkom vanaf 13u30 voor een drankje, een stukje taart en een circusoptreden, gezelligheid troef!