Ik doe mee

"(c) Bert Willaert - www.bertwillaert.com"

 

Inschrijven doe je zo:


 

Ons oogstjaar start op 1 april en loopt tot en met  31 maart. Als je er voor kiest om zelf te komen oogsten, betaal je voor alle inwonende familieleden, en dan kan je het jaarrond zelf komen oogsten wanneer het je uitkomt.

 

Kom je liever wekelijks je versgeoogste groenten ophalen, dan kies je voor één van de pakketformules hieronder. De pakketten worden voorzien tot einde januari met een pauze van 2 weken in de kerstvakantie.

 

Inschrijven voor zowel zelfoogst als pakketten kan via het inschrijvingsformulier hiernaast. 

Heb je nog vragen dan kan je  ons altijd via onderstaande knop een mailtje sturen.

 

Wij hebben het maximaal aantal deelnemers voor dit oogstjaar bereikt. Volgend oogstjaar komt er een stukje veld bij, vanaf april 2019 laten wij opnieuw nieuwe oogsters & pakketafnemers toe. Wil je zeker zijn van jouw plaatsje, schrijf je alvast in, dan zetten we je op onze wachtlijst voor volgend oogstjaar.

 

Prijs zelfoogst

Een volwassen oogstaandeel kost 365 euro op jaarbasis per volwassene, incl 6% btw. 

Kinderen tot en met 5 jaar kunnen gratis deelnemen. Vanaf 6 jaar kost een oogstaandeel voor kinderen  15 euro x de  leeftijd van het kind bij de start van het oogstjaar. Vanaf 18 jaar wordt een volledig oogstaandeel aangerekend. Dit geldt voor  de eerste 2 kinderen. Het derde kind van een gezin betaalt halve prijs. Het vierde kind eet gratis mee. 

 

 

 

Voorbeeld:

2 volwassenen + kind 2 jaar + kind 7 jaar + kind 12 jaar =

€ 365 + € 365 + € 0 + € 105 + € 180 = € 1015 (= minder dan € 3 per dag)

 

Pakketten

Net als in de zelfoogst  varieert het aanbod volgens de seizoenen. We leveren 42 weken per jaar pakketten. Hieronder volgt een beschrijving van de pakketten en de samenstelling.

 

 

  • Soeppakket                     (5,5 euro)

Een soeppakket bevat de ingrediënten voor een grote pot soep. We zorgen voor de basis (bv. prei, ajuin, look), een soepgroente (bv. tomaten, pompoen, wortelen), en waar mogelijk de afwerking (verse kruiden in het seizoen). 

 

  • Schaaphofpakket klein (11 euro)

Een klein pakket bevat 3 à 4 soorten groenten (afhankelijk van het seizoen) in porties voorzien voor 2 volwassenen.

 

  • Schaaphofpakket groot (21,5 euro)

Een  groot pakket bevat 5 à 6  soorten groenten in porties voorzien voor 3 volwassenen (of 2 volwassenen en 2 kinderen).

 

  • Schaaphofpakket familie (27,5 euro)

Een familiepakket  bevat 5 à 6 soorten groenten in porties voorzien voor 4 volwassenen (of 2 volwassenen en 3 à 4 kinderen)

 

Ik doe mee !


Inschrijven kan!

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.


 
 
 
 
 

't Schaaphof CSA - groenten

Grote Heirenthoek 24

9850 Landegem